TRABZON / ORTAHİSAR - Dumlupınar İlkokulu

Kas

Okulumuzda Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından düzenlenen "DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ" projesi yürütülmektedir.  Proje kapsamında Anaokulu,1,2,3 ve 4. sınıflarımız sözlük oluşturma çalışması yapacaklardır. Öğrencilerimiz Dilimizin zenginliklerini fark ederek hem  kelime dağarcıklarını zenginleştirmiş hem de sözlük kullanma becerisi kazanmış olacaklar.

Kas

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu faaliyet raporları Genel Kurulda görüşülerek ibra edildi.

Nis

Okulumuz 3/Ave 4/D sınıflarımız 21-26 Mart Orman Haftası kapsamında Trabzon Orman Bölge Müdürlüğüne bir dizi eğitsel gezi gerçekleştirdiler. Orman Bölge Müdürlüğümüz gezi kapsamında bizler için birçok etkinlik hazırlamışlar ve derslerine iyi çalışmışlardı. Öncelikle öğrencilerimize kostüm giydirdiler. Canlı materyallerle uygulamalı drama etkinlikleri ile ormanların sessiz olmadığını oradaki ağaçların canlıların onları duymak isteyenler için çok şeyler anlattıklarını ifade ettiler. Kalıcı eğitim bu olsa gerek. Kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.