TRABZON / ORTAHİSAR - Dumlupınar İlkokulu

Mrt

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen KA121 Okul eğitimi Erasmus akreditasyonu kapsamında 25 Şubat-2 Mart tarihleri arasında Okul Müdürümüz Hamza ÇOBNAOĞLU Çekya'nın Prag şehrinde Zakladni Skola Generala Peiny Sochaova okulunda "Yenilikçi Yöntem Ve Tekniklerin Geliştirilmesi" başlıklı İşbaşı gözlem faaliyetini gerçekleştirdiler. 5 gün süren eğitimde okul müdürümüz ders kazanımlarına, Yenilikçi Yöntem ve Teknikleri entegre edebileceği araçları öğrendi. Eğitimi başarıyla tamamlayan Okul Müdürümüz Hamza ÇOBANOĞLU katılım sertifikası almaya hak kazanmıştır.

Ara

ERASMUS AKREDİTASYONU 2023 OKUL EĞİTİMİ KONSORSİYUM ÜYESİ KURUMLARIMIZLA HAZIRLIK SÜRECİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen 2023 Erasmus Akreditasyonu Okul Eğitimi kapsamında Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü konsorsiyumuna katılmaya hak kazanan 20 kurumumuzla 15.12.2022 tarihinde hazırlık sürecini değerlendirmek amacıyla Trabzon Öğretmenevi’ nde bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, kurumlara faaliyet öncesi, faaliyet esnası ve faaliyet sonrası yapacakları iş ve işlemler ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Akreditasyon sürecinin bir sonraki aşaması olan Yabancı Dil Hazırlığı çalışması için kurumlara bilgi verildi.

Hareketliliğe ilişkin son toplantı 21.02.2024 tarihinde Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arge binasında yapılarak hareketlilik sürecinde yapılması gerekenler ve dikkat edilmesi gerekenler hususunda  bilgilendirme çalışmaları yapıldı.

Toplantıya okulumuzu temsilen Okul Müdürümüz Hamza ÇOBANOĞLU, İngilizce Öğretmenimiz Tuğba ÇETİNKAYA ve Rehber Öğretmenimiz Elife ERKAN katıldılar. Proje kapsamında üç öğretmenimiz hareketliliğe katılacak olup Dumlupınar İlkokulu olarak bu konsorsiyum üyeliğinin içinde bulunmaktan onur duymaktayız. Bu süreçte okulumuza düşen görevleri başarılı bir şekilde yerine getirerek projeye katkıda bulunacağımıza inanıyoruz.

Ara

Bakanlığımızca yürütülen "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında okulumuzda yapılan çalışmalar devam etmektedir.

Kas

Aramızdan ayrılışının 85.yılında Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, rahmet, minnet ve şükranla andık.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.Yılı okulumuzda büyük coşkuyla kutlandı.

Nis

Okulumuzda büyük deprem felaketinden etkilenen illerimizde çocuklar üşümesin diye çıkılan yolda "Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz Ar-GE birimi tarafından düzenlenen Yaşatki Değer Bulsun Nisan Ayı Yardımseverlik ve Merhamet Değeri "kapsamında iplerin öğrencilerimizin minik ellerindede kendi kurdukları mekanizmalar aracılığı ile sıcacık atkılara dönüştüğü bir serüven yaşadık. Bu serüvenimizin ulusal basında ana haber bülteninde yayınlanması ile bu konuda Türkiye örneğini tüm ulusumuza sunmuş olduk. Sevgi, Merhamet ve yardımlaşma duyguları ile ilmek ilmek nakış nakış işlenen atkılar miniklerin boğazlarını sıcacık tutacaklar.